Grymt Richen is back!

yes, foten är bättre nu, prövade att på tjejernas träning hoppa lite på trampetten och satsbrädan och det funkade utan att göra ont! asnice, så imorn blir det iväg till sthlm och pröva köra lite lätt :)

SM är ju om ca 6,5 veckor så kan inte slacka nått här inte :P

jag är taggad, allt flyter på bra igen; pengar, kompisar, tjejernas träning, min fot, och till och med skolan....ehm va? skolan, ja jag har hoppat in som Vikarie på en skola och har hand om matte i högstadiet :P


aja LIFE IS GOOD! (Enjoy while it last)


Rehab :)

Yo, foten börjar bli bättre och har börjat kunna köra lite styrka med den för att bygga upp den igen :)

blev ingen träning igår men körde lite styrka och stretch med foten då istället, idag blir det finväder och helg!

//R

Skadad, blä :(

Träningsinlägget får komma lite sent för jag är arg !

På väg in till träningen igår så missade jag bussen jag brukar åka med med så väntar till nästa som går en kvart senare, sedan så går tunnelbanan sjukt segt pga något arbete eller nått, har inte så stor kolla på sthlmrutinerna.

Så jag börjar med att komma en halvtimme sent till träningen, visserligen gjorde inte det nått för vi hade inte kommit igång förens jag kom, så missade uppvärmningen och stretchen, men han ändå köra egen innan vi skulle börja med redskap.

Vi började på tumbling och fick en kvart typ att köra igenom lite varv innan semihård matta skulle på. Det gick bra här, körde bra dubbel saltos och fick till två bra dubbel sträckar, typ två bra hel ut också, och sedan prövade jag lite framåt (pik-handvolt-sträck halv).

Sen när mattan kommer på så började jag muppa mig och det gick inte så bra bakåt, men körde någon hel ut till landning. Så när vi skulle strömma så funkade det halvdant första bakåtvarvet men andra varvet, när jag körde dubbel pack salto med hel ut, så får jag dålig höjd och får en rejäl tsukafot. Tredje varvet (framåt) gick givetvis inte så bra, men kunde på fjärde varvet köra iaf Pik-handvolt-rudy.

Sen gick vi vidare på trampolin och där funkade det ganska bra, körde några dubbel sträck randys framåt och lite preppande bakåt.


Slutligen skulle vi köra trampett och det gick ganska bra i ungefär 3 varv. Sedan så när jag skulle köra igen så kommer jag lite snett och trampar råsnett i trampetten och bara på vänster fot, så den stukas ordentlig. Det enda roliga är väl att trots att jag får asont i foten och börjar försöka ta mig om den med händerna så kommer jag runt i min halv in sträck iaf :P

Sen så rullar jag av och har halvont, och sedan så eskalerar då självklart smärtan och min tränare hämtar linda, och det lindas hårt ska jag säga dig. Så där ligger jag iaf sedan resten av hoppasset och kollar på dom andra medans jag har min fot på en blå trampolinskyddskudde :P

Kunde knappt stödja på foten efter det och fick hoppa ut ur hallen och fick sedan skjuts av en lagkamrat med bil så jag slapp tunnelbanan, men han var tvungen att släppa mig tidigare så jag hade väl en sträcka på 800 meter kanske, att ta mig på 10 minuter. Det han jag inte :( tog en kvart ungefär med mycket enbenshoppande och pauser. Så jag missade bussen och behövde vänta en halvtimme till nästa buss..... så jag gick in på 7/11 och köpte en morgonjuice :P


sen bussresan hem var upplivad av ett gäng fulla gamlingar som skulle prata och prata och skoja och skämta, så det var ju enormt skönt när man bara vill hugga av sig foten och ruttna bort sakta i sin egen lugn och ro :)

Sen väl i Norrtälje återstod 300 meters enbenshoppande till bilen och en relativt jobbig bilkörning hem.

Tur är väl ändå att jag har automat på bilen och att högerfoten var hel :P



aja idag har jag bara chillat med foten, men även haltat iväg till tjejernas träning och varit med där :)
Tjejerna var btw väldigt duktiga idag och dom har även klarat av många mål som vi har haft, så dom kommer att bli belönade inom kort med en riktigt nice överraskning :)

hade även efter träningen ett väldigt långt och bra samtal med en annan tränare i NGF. Vi han prata om väldigt mycket gymnastik och man känner sig väldigt taggad till gympa nu :)



nej nu ska jag sova, ju mer sömn desto mer läkning till foten!


gnatt och ha det bäst!



I'm back! :)

Ja då är man tillbaka på denna sida igen, har varit bloggstillestånd för länge nu så det är dags att få skrivbordet att glöda igen :P

om bara några veckor är det SM! så from nu så blir det träningsdagbok :)


ikväll är det träning och efter det så kommer jag att skriva hur det gick, antagligen kommer det imorn, får se, gillar inte att skriva på min mobil, tar så lång tid och jag kommer ju hem lagom till halv 1:P

aja

nedan kommer en bild från en träning där vi körde med STG:s tjejer och det var dräkttema :P

//R


RSS 2.0