SM-Brons!

Wihooo!

Var och tävlade TruppGymnastik-SM i helgen och det var det mäktigaste jag varit med om.
Ett sjukt grymt gäng var jag med, KFUM och vi var två lag. Det är första gången i Svensk Trupphistoria att en förening har två lag med på en SM-tävling. Lag A hade även den högsta svårighetspoängen någonsin på Hopp. Så vi skrev historia i helgen!

KFUM Lag A kom 2a och KFUM Lag 1 (mitt lag) kom 3a. Och jag är sjukt nöjd över tävlingen. Första gången jag är med på en sådan här stor tävling och känslan vid defilering och speakern säger "Så vänder vi oss mot flaggan för Svenska Nationalsången" och sången börjar. Det var det sjukt mäktigaste ever. Jag rös och fick känslan "Vad är det jag ha gett mig in på, det här är ju galet" Men det var riktigt nice och jag är stolt över mig själv som nådde hit.

Jag föll på ett varv, men det gör inte så mycket för jag tyckte varvet kändes bra, och efter ha kollat på film så ser jag att den är bra också, så jag är nöjd över den övningen ändå. Sedan på hopp stod jag, nästan spik, men lite böjd landning. Och Friståendet, det var askul att köra så otroligt vad vi hade kul där! :)


TACK KFUM FÖR EN UNDEBAR HELG, JAG KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA DETTA!

Dett har varit ett mål jag har haft länge, och jag har undrat många gånger om jag faktiskt skulle få göra det. Men nu har jag deltagit på SM i Truppgymnastik och jag är nöjd :)



RSS 2.0