RM3

YO!

Hemma igen från en helg med NGF och en RM3 tävling i Katrineholm, det var en riktigt rolig och spännande helg, det var synd bara att det inte räckte hela vägen till en finalplats för tjejerna, dom körde råbra på förträningen!

Ifall ni vill se varven och friståendet från tävlingen så finns dom på facebook!

Nu har jag också bara 2 små prov kvar att göra innan jag är helt klar och få ta sommarlov, och imorn ska jag börja med mitt "back-in-shape" träningsprogram för att bli stark igen (om jag nu var stark innan :P) för i sommar så ska jag träna med KFUMarna igen och det ska bli så NICE!!!

Helgen med tjejerna och deras gymnastik har fått mig att inse att jag kommer aldrig att släppa gymnastiken och att jag verkligen behöver den i mitt liv för att jag ska må bra, så nu tänker jag banne mig ta revansch och börja träna igen, jag tänker vara med på ett SM i trupp-gymnastik innan jag slutar!!!

Så nu är det inge mera "Ska jag träna lite kanske" - "Nej jag orkar inte" ! utan nu är det inge tjafs eller tönterier utan 110%, och anledningen till att jag skriver 110% är för att jag tänker gå förbi mina gränser " Go beyond my limits" så att säga! :)

aja nog pratat, tjo!



RM3, sol, plugget slutar och massa annat!

Yo!

Nu är det verkligen sommar, sol så det ryker om det! vissa dagar iaf :P

var i lördags i Uppsala med två polare och kollade på Folkrace hela dagen, satt där och solade samtidigt så nu är man brun :P

Folkracet var ascoolt, som körde i deras små fula bilar och knuffades och hade sig:P Imponerande när några voltade och sedan ifall dom landade bra så körde dom vidare :P

Den här veckan är sista veckan som jag pluggar också så jag har en del uppgifter som ska skickas in och två prov på fredag så nu gäller det :)

Blir lite stressigt bara för på fredag ska jag kör bil ner till Katrineholm med gymnaster och tävla på RM3, Riksmästerskapen nivå 3 alltså :) svår tävling men jag hoppas och tror att tjejerna kommer göra bra ifrån sig och köra bra varv :)

nu ska jag se vad jag hittar på, Lost sista avsnittet kommer på onsdag! hur ska jag överleva utan denna serie sen!

aja tjo!


RM1 med bästaste!

Yo, i helgen så var jag och NGF-arna nere i Helsingborg och tävlade på Riksmästerskapen Nivå 1

Det gick bra, men inte tillräckligt bra för att tjejerna skulle komma med till finalen, i finalen så hamnar dem 10 bästa lagen från kvalet som det var 45 lag i inkluderat oss. och vi kom på en 20 plats, med bara 0,5 poäng ifrån en finalplats!!!

Tjejerna hade iaf roligt och vi tränare med, massa roligt som hände och på söndagen så gick vi på stan innan tåget skulle gå och där fanns det ett tivoli så det fanns lite karuseller och saker som såldes att gå runt att kika på så det var nice.

Det som inte var nice var däremot att jag blev sjuk och fortfarande är det lite granna, men tror att jag är frisk på torsdag iaf :)

Denna helg som kommer ska vi åka på en tävling i Sthlm som heter Rockycupen och vi ska fixa varven och så denna vecka, så det blir lite tight då det är jag och en till tränare och ska med då och jag kan inte vara med på dagens träning, men det löser sig nog, jag kommer ju förhoppningsvis på torsdagens träning :P

ikväll så ska jag faktiskt fortsätta på boken, och imorn ska jag skriva lite mer därtill :P var ju ett tag sen jag hade tid till att skriva på boken så det ska bli nice att få skriva lite igen :)

aja ha det bäst och bli inte sjuka, det är så tråkigt ;)

PS. Har ingen bild just nu, men väntar på att tjejerna ska lägga upp lite bilder, dom har typ 200 tusen bilder tagna under helgen eller nått :P

RSS 2.0