Skriva på svenska?

Händelserik dag idag, först ut och skotta fram bilen och parkeringen :P tungt men skönt med frisk luft, sedan var det iväg till Norrtälje med pappa och katten. Katten har fött för en veckan sen och den är fortfarande sliten så vi var till veterinären och den fick saltlösning in i nacken, såg lite roligt ut efter, lite pucklig i nacken :P

aja sen var det in till träning och jag fick vara ensam tränare i en timme i början så tjejerna fick köra jobbig stationsträning väldigt länge innan själva redskapsträningen började, hehe ;)

Sen har jag fått mycket "förfrågningar" om att skriva på svenska istället för engelska på min bok, för alla kan ju inte ha samma fantasy-engelskt ordförråd som jag har :P

Så jag har faktiskt beslutat att skriva en kopia av boken på svenska också. Men jag är osäker på hur det kommer se ut med svenska istället för engelska, men jag ska göra mitt bästa!

Så jag lägger upp svenska verisionen också på bloggen. Men räkna med att första kapitlet på svenska kommer dröja minst en vecka, för jag måste ändå skriva om det kapitlet för det är för mycket fakta i det kapitlet.

men aja, håll ut ni svenskaläsare så kommer en lämplig verision för er också ;)


nej nu ska jag kolla vidare på Heroes eller nått!


Snöstorm!

Galet, galet på vägarna just nu, precis halkat hem från byn och det är fullt med drivsnö på vägarna, dom har ju inte hunnit ploga ännu men det hjälper ju bara 5 minuter i detta snöfall så är det drivot igen.

Nu önskar man att man hade 4 hjulsdriven bil så man slapp halka runt så mycket så skulle det vara mycket säkrare och lugnare!

märkte idag att 24 och Heroes har börjat igen i USA så nu är det bara att fylla datorn med avsnitt, höja volymen och trycka på play!
Lost sista säsongen börjar nog snart den också, så kalla vinterkvällar som denna finns det lite att göra på ändå!

aja halka lugnt i snöyran!

Skön dag

Yo!

Idag har varit en skön dag, för idag har jag inte behövt stressa, dega eller göra tråkiga saker. Träningen gick bra och efter var jag hos några polare, nu är jag hemma och ska chilla lite framför computern och imorn blir det lite jobb igen, förhoppningsvis får jag jobbet på macken här i byn, verkar så iaf, vilket är bra för då är det nära till jobbet och inte så ansträngande :P

btw så kom jag på att jag kommer behöva skriva om hela början på min bok för det är bara fel på uppläget på den och för mycket info för att vara en inledning, aja det tar jag sen, nu ska jag kika på första avsnittet av 24 tror jag, tänkte bränna igenom alla 7 säsonger igen :P

hörs!


bläh!

hallo,

precis ringt två oerhört jobbiga och tråkiga samtal så nu är man lite seg.

Igår så var det ju träning och den gick väldigt bra, tjejerna körde riktigt bra, hög nivå fast det har varit lov precis :)

aja idag har jag varit ensam hemma och bara degat, men imorn så ska det nog hända lite mer, nästa kapitel kommer då också. Kom på nu att jag har inte skrivit något nytt sen kapitel 13, så snart måste jag börja skriva igen innan kapitel 14 ska läggas ut här :P

aja ha det bäst tjo!


Jobbat

Ah, har precis kommit hem från macken där jag har jobbat några timmar idag, skulle provjobba idag så får vi se om jag får jobbet, då blir det kvällar och helger då och då :)

Aja ska chilla lite nu, äta och sen blir det iväg till täby med tjejerna och träna lite :P
se om dom klarar av lite svårare saker nu efter lovet :)

tjo!


Jobb! kanske...

Tja, idag så var jag inne på macken här i byn för dom sökte folk på kvällar och helger, så nu på lördag ska jag dit och jobba några timmar så får vi se om det blir nått. Skulle vara nice att få lite extra pengar :)

Träningen gick bra idag för först skulle jag egentligen vara själv tränare med två grupper men så fick jag hjälp av en annan tränare som hoppade, så tack till dig Charlotta :)
Tjejerna fick köra lite förträning till svårare saker för nu i helgen ska dom till täby och köra svårt :)

aja imorn kommer nästa kapitel som inte är så långt faktiskt men men, kapitlet heter "Bargon's plan"

tjo!


Tisdag och massa saker

Yo! Hemma från träning precis med tjejerna som gick riktigt bra, tycker att dom var väldigt glada idag och att grunderna som dom tränade på fungerade bra! Torsdag är det också grunder för dom, men på lördag ska vi till Täby och träna för där har dom grophall och då kommer tjejerna få köra svårt för första gången den här terminen så det blir nog nice för dom :P

Tidigare idag så var jag på ett möte med en Studievägledare och snackade om mina kurser som jag vill/måste gå för att kunna komma in på Sjukgymnastilinjen sen i höst. Det funkade bra mötet och nu väntar jag på svar från dom ifall jag kommer in på kurserna eller hur det nu var, sen är det bara att skicka in och få studiebidrar och sen plugga lite igen :)

Jag kom på att det kanske är lite tråkig utformning på denna blogg så tänkte att jag ska börja lägga in lite bilder i inläggen också, så det blir lite "roligare" :P

aja tjo!


Söndag

Burr, kommit hem från ett fyra timmars möte med gympan och vi var i en skolas matsal där värmen inte var påslagen, så man är lite nedkyld nu :(

Annars är det bra, ska väll bara chilla resten av kvällen och sedan imorn så kommer ju kapitel 4(The next step).

Det får räcka för idag, är för frusen :P

tjo!

Torsdag och träning

Jahopp, precis ätit massa mat, för vart en lång dag och inte käkat sen frukosten och träning med tjejerna gjorde inte att man förbukade min energi direkt heller :P

Bra dag idag för imorse så ringde jag två viktiga samtal som har med min framtida studier att göra och båda hade positiva resultat, om man nu kan formulera sig så :)

Träning nu på kvällen med tjejerna, dom hade hopp idag och körde typ bara grunder, kan tänka mig att det är lite segt men det kommer ge mer än man tror i slutändan så det är bara att bita ihop och köra ändå :P

Kapitel tre "A rising threat" kommer imorn så stay tuned och vänta på det.


//R

Drygt!

Yo! vår bil har pajat för några dagar sen och idag så skulle jag försöka få igång den, funkar att starta men på tomgång så går den inte och gasar man så går den upp i varv och sedan så sjunker den sjukt snabbt och dör igen, dryg skit bil, aldrig mera Ford asså!!!

tur att man snart kan köpa en ny iaf.....

annars har det inte hänt något speciellt idag, krångel med att fixa studier bara, måste ha Biologi A om jag ska kunna hoppa på Sjukgymnastutbildningen sen i Höst.

aja blir inge mer nu, ha det bäst

tjo!


Första träningen för tjejerna idag

Precis hemma från tjejernas första träning på gymnastik som gick bra, dom fick mest köra grunder idag eftersom dom ska ha tre veckors grundträning i början nu, hehehe:)

Får bli ett kort inlägg idag för har inte hänt så mycket mer än träningen idag:P

Kapitel 1 och 2 ligger som sagt ute nu, nedan här så det är bara att läsa, tycker man det är jobbigt med engelska så är det bra träning  ;)


//Richen

Tjejerna jag tränar :)


Söndag och bowling :)

Tja, söndag kväll nu och sitter och skriver lite listor till gympan (måste göra sånt också som tränare :P )

Tidigare idag ringde en polare och frågade om man vill hänga med till Norrtan och köra lite bowling så det var lite nice :) Gick sådär, aldrig varit bra på bowling utan mera kört på tur och denna gång funkade den taktiken igen iaf :P vann i min grupp :)

Senare på kvällen hämtade jag syrrans bil, som jag ska låna imorn, och sedan åkte jag hem till några tränarkolegor och hade ett litet ledarmöte. Bestämde lite saker inför den här terminen.

Så nu händer inte så mycket mer ikväll, imorn så blir det en hektiskt dag då jag ska jobba med farsan och sedan på ett Styrelsemöte.... mycket möten nu känns det som men men det får gå :P

eftersom det blir hektiskt imorn så får jag se om jag inte väntar några timmar nu ikväll tills det blir måndag så lägger jag ut dom två första kapitlen då, eller om jag väntar till sent imorn efter mötet, har inte bestämt mig ännu :P

aja länkar till ett helt cp-klipp på youtube iaf, gammalt men alla kanske inte har sett det så :P
Badger: http://www.youtube.com/watch?v=EIyixC9NsLI

tjo!

Lördag och seg

Hum, inte hänt mycket idag, syrran var över och hämtade och lämnade lite grejor. Nu är det bara typ en vecka kvar också innan vår katt ska föda, så då blir det fullt med kattungar i huset som springer omkring och gnäller :P

Redigerat lite på boken idag så att jag kan lägga ut det på måndag här på bloggen, tänkte också att jag lägger ut två kapitel på måndag så att det blir en bättre start :)

Hittade en skön serie på youtube som handlar om, ja titeln säger allt, länk nedan:
Psycho Girlfriend: Ep 1 http://www.youtube.com/watch?v=JMoGj9QtZts&feature=fvst

Sen är ju självklart Ray William Johnson's "Equals 3" skön också så länkar till en av dom också :
http://www.youtube.com/watch?v=z8y7uwEe2qc&feature=channel

aja ska tråka vidare nu framför dator och sen kanske kika film eller nått

tjo!

PS skönt att tjejernas träningar börjar på tisdag så att man kan börja dela ut jobbig styrka igen :P 

Första inlägget

Jahopp, så har man joinat alla andra då med att blogga, men mitt syfte med denna är inte bara att skriva vad jag har gjort under dagen :P

Jag skriver en bok och vill gärna ha lite tips och tankar och så. Så jag kommer göra så här:

Två gånger i veckan kommer jag att lägga ut ett kapitel från min bok (boken är inte klar ännu) ett kapitel varje måndag och ett varje fredag, så är det bara att kommentera ifall man orkar det :)

Boken heter "The Story of the Shadow Hunters" och den handlar om två människor som påverkas av något från en annan dimension och får krafter. Deras äventyr med att skydda jorden och deras relation.

Ja jag vet att det kanske låter lite töntigt men jag skriver inte boken med fokus på övernaturliga saker (har en stor del däremot) utan fokus ligger på dessa två personers upplevelser i en ny värld, tankar och relation med varandra.


Men eftersom det ändå står blogg.se i slutet på denna sida så får jag väll skriva vad som hänt idag också :P

Vaknade 12 och tänkte att nu har ju skolorna börjat igen (för dom som går där) och man ska ju själv börja plugga lite Biologi A snart så jag måste ju skärpa mig och fixa dygnsrytmen. Tog en lång promenad i kylan och sedan skrivit lite på boken och chillat framför datorn. Sedan lite senare fick jag hjälpa pappa att bära hem matkassar för bilen pajade en bra bit ifrån vårt hem så nu måste vi köpa en ny bil, jättekul efter jul och nyår som kostar mycket det!

Det får räcka för mitt första inlägg.

Första kapitlet kommer på måndag!

Cya!

RSS 2.0