Kapitel 2

Kapitel 2: Dem tre elit-generalerna


 När till slut alla Skuggjägare var skapade och klara, så började Rådet testa deras nya super soldater på lätta uppdrag, men allt eftersom tiden gick så blev uppdragen allt mer och mer viktiga för landets millitära operationer och till slut så påverkades hela planeten av denna nya hemliga och dolda millitära makt. Ledare för fientliga organisationer blev spårade och antingen bortförda som fångar eller avrättade.


 Efter ett tag, när det inte längre fanns något eller någon som längre kunde vara ett hot mot Rådets hemland, så beslöt sig en medlem för att en gång för alla garantera att deras makt skulle vara den starkaste på planeten ohotad av ingenting.


 Rådsmedlemmen kom med iden att kombinera två generalers krafter till en soldat. Detta var dem andra i rådet ytterst tveksamma till, eftersom dem trodde att det skulle vara riskfyllt att experimentera med sådana enorma mängder energier. Men det var ytterligare en medlem som ville pröva detta och efter många diskussioner och överläggningar så blev förfrågan ändå godkänd. Två generaler, båda män, blev nedsövda och deras kroppsliga och själsliga energier blev överförda till ett nytt embryo.


 Under tiden som embryot växte så pratade däremot dem andra rådsmedlemmarna mellan sig och bestämde att det skulle vara en säkerhetsrisk ifall dessa två medlemmar skulle ha kontrollen över en general med sådan kraft, dem två medlemmarna var också väldigt giriga och sökte hela tiden mera makt, så dem andra väntade sig ett myteri.


 När embryot hade utvecklats till en tvååring, så bestämde Rådet att ytterligare två nya generaler skulle skapas, detta tyckte självklart inte dem andra två medlemmarna om, men dem kunde inte hindra beslutet och var därför tysta under mötet. Skapandet av dem två nya generalerna blev nu hastigt igångsatt, för att så fort som möjligt minimera det kommande hotet och dem använde två kvinnor och två män.


 Den första generalen, den manliga, blev döpt till Bargon och han utvecklade hastigt enorm kraft och briljans. Den andra var den kvinnliga och hon fick namnet Morgana, hon hade förmågan att kunna manipulera energi nästan obegränsat vilket gjorde henne till en väldigt effektiv läkare. Den tredje och yngste blev den manliga generalen Ferenghir som var den snabbaste och smidigaste av dem tre. Dessa tre blev snart kallade Elit-generalerna.


 Elit-generalerna hade så mycket kraft att det var omöjligt att helt och hållet forma efter Rådets vilja och deras känslor kunde knappt bli blockerade alls som resterande Skuggjägares kunde bli. Dem kunde även agera på egen hand men även dem kunde bli kontrollerade av generalkoderna. Detta gjorde att dem kunde känna alla vanliga känslor som fanns hos en människa; glädje, ilska, sorg och flera, men den viktigaste var kärlek; både Bargon och Ferenghir började älska Morgana och hon gillade dem båda väldigt mycket, men snart så blev hon förälskad i Ferenghir. Självklart så gillade inte Bargon detta eftersom han traktade efter Morgana väldigt mycket och snart så blev hans begär omvänt till svartsjuka och till slut hat mot dem andra två.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0