Kapitel ett : Begynnelsen

Del ett

 

Kapitel ett: Begynnelsen

 I en annan dimension på en planet som liknade planeten Jorden, så jublade två forskare av glädje. Dom hade, efter flera års experiment och forskning, äntligen lyckats skapa ett ämne som nästan var oförstörbart, men som ändå var väldigt lättformat. Men det som verkligen gjorde detta nya ämne till något som skulle ändra deras värld markant, var att det kunde lagra och förstärka energi i stora mängder och även frigöra oanvänd energi i material som det kombinerades med.


 I den här dimensionen så låg planeten tusen år före planeten Jordens dimension i utvecklingen och därför var också människorna här mycket mera utvecklade i evolutionen och hade utvecklat sina förmågor längre. Nu kunde människorna kontrollera dem förmågorna som hade sina rötter i själen; förmågan att känna andra människor och deras humör och deras aura, kunna känna av ifall något var fel eller om det var något otäckt som skulle hända, skicka eller ta emot energi och signaler mellan människor och en hel del mer.


 Planeten i denna dimension kallades Skugglandia på grund utav alla skuggor som kastades från oändligt många småmoln på himlen. Forskarna beslutade att namnge sitt nya ämne efter planeten, så Skuggrium blev namnet på något som skulle minnas som starten på något kraftfullt och gott, men sedan något som blev helt fel och utvecklades till något mörkt och sedan tillslut så blev det ondskefullt.


 Det gick några månader och forskarna fortsatte sina experiment med Skuggriumet och dem ansåg nu att det var dags att visa resten av världen deras upptäckt. Men oturligt nog så blev deras framgång upptäckt innan detta, av en agent från ett säkerhetsföretag, som hade som uppdrag att spåra upp och samla in nya vapen eller sprängmedel inom landet.


 Natten efter så stormade agenten och hans grupp labbet och fångade forskarna och samlade in deras forskning. Utan att kunna göra något motstånd så blev forskarna transporterade till agentens huvudkvarter, tillsammans med Skuggriumet. Väl där så gav dem forskarna ett ultimatum; antingen jobba för säkerhetsföretaget och utveckla Skuggriumet på deras villkor, eller bli slängda i fängelse för förräderi mot landet. Forskarna accepterade detta med tunga hjärtan för dem visste att företaget skulle använda deras forskning för att skaffa sig makt.


 Säkerhetsföretaget, som var en gren inom landets millitära försvar, återskapade ett gammalt program kallat ”Supersoldat-programmet” som gick ut på att förbättra soldaten istället för vapnen. Det gamla programmet hade lagts ned för att det inte gav någon tydligt förbättrad effekt, men nu kunde dem starta programmet igen med hjälp utav Skuggrium. Programmet döptes också om till ett mer passande namn; ”Skuggjägare-programmet”

 Forskning och experiment sattes igång och efter ett halvår så började skapandet av den första soldaten. Det var tio personer som var ansvariga för programmet, fem män och fem kvinnor, som kallades Rådet. Dessa rådsmedlemmar fick varsin general, av samma kön som medlemmen, skapade till sitt förfogande. Varje general skulle sedan ha två kaptener under sig, en kvinnlig och en manlig. Under dessa kaptener blev det sedan många Skuggjägare skapade som hade olika rang.


 Eftersom Skuggrium var extremt svårt att framställa, för det krävde otroligt ovanliga och dyra ingredienser, så visste Rådet att dem var tvungna att skapa Skuggjägarna med olika mycket mängd Skuggrium. Dom bestämde därför att rangordningen skulle avgöra mängden, vilket resulterade i att generalerna fick otroliga mängder Skuggrium i sig, medans ju lägre rankade soldaterna var så fick dem mindre och mindre.


 Dessa Skuggjägare blev inte tilldelade och utbildade med vanliga skjutvapen, utan dem blev istället utrustade med antika vapen såsom knivar, svärd och liknande. Anledningen till detta var att det var relativt lätt att spåra skott och explosiva ämnen tillbaka till användaren, än vad ett knivhugg eller ett sår från ett svärd skulle göra. Anonymitet var högsta prioritet för Rådet när det gällde detta program. Sedan skulle även Skuggjägarna vara väldigt billiga i drift, när dem väl var gjorda.


 För att skapa alla dessa soldater så behövdes självklart mänskliga embryon och genom väldigt sponsrade och oetiska uppdrag, så hade programmet nu allt dem behövde för experimenten. Under tiden som embryona växte så blev dem injicerade med Skuggrium direkt in i deras system. Många hundratals embryon dog innan en lyckades överleva sammanbindningen med Skuggrium.


 Rådet ville se resultat så fort som möjligt med funktionsdugliga soldater och genom experimentell biomedicinsk teknik och manipulering av Skuggriumet, så växte embryona till arton åriga människor inom loppet av några veckor. Efter denna ålder, som ansågs vara optimal, så ändrades manipulationen igen och soldaterna åldrades normalt igen.


 Generalerna blev skapade först och med enorma mängder Skuggrium i sig så hade dem otänkbara krafter och stora delar av den mänskliga evolutionen i dem blev upplåst. Eftersom dessa människor blev skapade istället för uppfödda av föräldrar så var det väldigt lätt att forma deras sinnen efter Rådets vilja. Men med generalerna så kände Rådet att dem var tvungna att ha en högre säkerhet med och därför ”programmerades” generalerna med koder, nästan som en dator, som dem kunde kontrolleras fullständigt med. Dessa koder var personliga och fanns bara hos respektive Rådsmedlem.


 Skuggrium var silver-grått och det gjorde att Skuggjägarna fick denna färg på olika ställen till utseendet. Deras ögon blev silvriga och längs med kroppen så hade dem även silver-gråa linjer efter injektionerna av Skuggriumet.


 På varje fingertopp så hade dem under huden nålliknande kontaktpunkter som kunde skjutas ut. Med dessa kunde dem överföra energi till andra personer eller material, eller använda andra tekniker. 


 Men håret var ändå det som urskiljde Skuggjägarna mest till utseende och det var mörkgrått nästan svart och med lite röda drag här och där. Desto starkare eller högre upp i rang som soldaten var, så var håret längre och mera silvrigt. Det fanns även en till skillnad och det var att kvinnorna hade längre och rödare hår än männen som istället hade svartare hår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0