Kapitel 5

Kapitel fem: Bargons plan


 Med den kraftiga smärtan från såret, Bargon var tvungen att använda alla sina krafter för att orka få med sig allt och alla till en han tagit med sig till en säker plats i denna nya dimension. Han kunde känna en planet i närheten som hade lite livformer på och han teleporterade sig dit för att komma på nästa steg. Planeten hade en väldigt låg nivå av liv på sig, endast simpla organismer och en acceptabel atmosfär, så det var perfect som första bas.


 Bargon visste att han lite tid på sig innan Rådet skulle skicka någon efter honom, så han beslutade att han behövde någon skenmanöver under tiden som han utformade sina egentliga planer. Han fokuserade på området i galaxen men kunde inte känna något av intresse, så han ökade sin kraft och sökte längre. Efter ett tag när han nästan tänkte ge upp så kände han något, en planet långt borta verkade ha liv av en högre grad. Han kunde känna livformer liknande till de människor som fanns på Skugglandia.


 Bargon teleporterade sig till denna planet för att undersöka lite mera, men när han först såg människorna på denna planet så blev han besviken. Dessa människor var väldigt svaga och hans löjtnanter eller till och med en av hans vanliga soldater skulle kunna första och döda så mycket innan dem skulle stöta på något motstånd. Men efter en liten stund så fick han en långsökt men kanske effektiv ide, ifall han skulle kunna skicka lite Skuggrium till denna planet och sammankoppla det med dessa människors kroppar, då borde det skapa ett sådant kaos och samtidigt göra det svårare att hitta honom i detta universium när det fanns mera varelser med Skuggrium.


 Några ögonblick senare så hade Bargon kommit på ett enkelt sätt att få detta att fungera. Han undersökte rymden i närheten till denna planet och hittade det han letade efter, en stor meteorit som åkte igenom galaxen, han flyttade sig till meteoriten och injecerade en stor mängd Skuggrium i den. Tanken var att han skulle styra den mot Jorden och sedan få den att splittra och sprida sig över ytan på planeten så han skulle kunna påverka flera. Tack vare några av apparaterna som han hade stulit från Skuggbas så kunde han manipulera Skuggriumet så det skulle söka sig mot närmaste människa och binda sig med denna. Det som retade Bargon mest var att han tvungen att använda sig av maskiner för att göra detta då han knappt hade några som helst förmågor att påverka material eller gener alls, det var ytterligare än anledning till att han hatade Morgana och Ferenghir, för dem hade dessa förmågor.


 Han teleporterade sig och allt annat till en närliggande planet och sedan så ändrade han riktning på meteoriten till kollisionskurs med Jorden. När atmosfären till planeten så splittrades meteoriten som han hade designat den till att göra och den spreds över stora delar av planeten. Bargon log för sig själv när han tänkte på allt kaos, förstörelse och förvirring detta skulle medföra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0