Skön Täbyträning :)

YO!

Precis hemkommen från en NGF-träning i Täbys grophall och det var en riktigt nice träning

Det var inte så många gymnaster där, typ 8 stycken, men dom körde på riktigt bra, vi körde:

Uppvärmning, vi körde lite övningar på tumblinggolvet och avslutade med lite volter ut i gropen. Sedan stretch och sedan satte vi igång med trampet, egentligen skulle vi köra trampolin men den var trasig så vi körde trampet direkt istället.

Vi körde uppbyggt tzukahara förövning och sedan sänkte vi och två tjejer körde runt, dom andra tjejerna fortsatte med förövning. Detta gick riktigt bra och alla fixade till sin teknik och fick till några riktigt bra varv. Dem två som körde runt körde också bra och ändrade lite teknik där också :)

Sedan hade vi öppen skruvträning, några käkade nu och några andra började träna på skruvarna direkt och käkade lite senare istället.

Vi tränade på att skruva mycket och jag tycker att alla hittade minst någon liten, eller stor, ändring som hjälpte dom och det blev riktigt bra efter dessa ändringar. Sedan körde vi lite hjulning-sidvolt på tumblinggolvet, mest för kul skull, och det funkade rätt bra, med tanke på att det är ett skumt varv, och mest användbart i fristående :P

Sedan i slutet så blev det lite mer trampet och dem körde lite olika volter, vi avslutade sedan med några strömmar på pikvolt och det så riktigt bra ut, tjejerna har verkligen tagit åt sig instruktionerna och kör inte längre vanliga pikvolter utan numera har dom börjat köra pikvolter som inte ger några avdrag ;)


Sen stretch och sedan hem till den varma sängen, eller datorn för dem flesta :)



nu ska jag hitta lite skön musik för att bränna ut en ny träningskiva och sedan blir det lite spelande också :)

imorn blir det ner till valstugan och rösta och sedan iväg på träning i sthlm för att sedan återvända hem och ha träning här i Bergshamra med tjejerna :P


sleep-tight!



får bli en gammal bild :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0